تاریخ : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 28 شوال 1445 Monday, 6 May , 2024

آخرین اخبار

سفر حجت الاسلام دکتر هدایی به شهرستان مسجدسلیمان تجلیل از معلمان و حامیان فرزندان ایتام تحت پوشش خیریه زنده یادان احمد و مریم رضایی هفتکل نود و هشت ساله شد / تولدت مبارک اولین کوچه محیط زیستی مسجدسلیمان الگویی برای مشارکت مردمی نفت مسجدسلیمان برای صعود نیاز به حمایت مدیران و همدلی بین مسئولین شهری و استانی دارد سیاوش اکبرپور سرمربی استقلال ملاثانی: روز تاریک و شوم فوتبال خوزستان را دیدیم ابراهیم اشکش سرمربی نفت مسجدسلیمان : به استان ت خیانت کردی آقای پورموسوی تقدیر فرماندهی انتظامی مسجدسلیمان از کودکان خوش ذوق سایبری سکان مدیریت شهرداری به فرزند مسجدسلیمان سپرده شد نصب سیستم فرکانسی انتقال اطلاعات فرآیندی چاه گازی از طریق خط لوله جریانی در شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان انتصاب ۲ عضو جدید در هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های همگانی اولین نشست اعضای هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های همگانی در سال ۱۴۰۳ برگزار شد نشست اعضای انجمن تکواندو کارگری استان خوزستان با حضور مهندس عباس علوانی دبیر هیئت ورزش کارگری استان خوزستان برگزار گردید فرخ نیا سرمربی پیشکسوتان ایذه جوانان‌ فولاد خوزستان در اندیشه قهرمانی امیر سرتیپ دوم سعید امیری مدیرعامل باشگاه رعد پدافند هوایی ارتش منصوب شد دعوت بازیکنان مستعد و پرورش یافته در باشگاه آزادگان مسجدسلیمان به اردوی تیم ملی جوانان+اسامی و عکس شهردار نفتی، فرصتی مناسب برای تبادل دانش و خدمات برای مسجدسلیمان/ آیا علی جعفری پیشنهاد شورای اسلامی شهر را میپذیرد؟ عبداله جلیلی کیا به سمت “سرپرست آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز” منصوب شد تاثیر ورزش بر اختلالات حرکتی

5

رای‌گیری «دموکراتیک» آمریکا برای ادامه تجاوز به سوریه

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : < 1 دقیقه
  • کد خبر : 15183
  • 22 اسفند 1401 - 16:22
رای‌گیری «دموکراتیک» آمریکا برای ادامه تجاوز به سوریه

اخیرا «مت گیتس» نماینده جمهوری خواه در مجلس نمایندگان ایالات متحده طرحی برای خروج تمام نیروهای آمریکایی از سوریه ظرف ۶ ماه را ارائه داد که نهایتا در رای‌گیری مجلس با ۳۲۱ رای مخالف و ۱۰۳ رای موافق، وتو شد. به عبارت دیگر، کنگره آمریکا با برگزاری رای‌گیری «دموکراتیک»، تجاوز و دزدی آمریکا در سوریه را مورد تایید قرار داده است.

البته نباید فراموش کنیم که در هنگام ورود ارتش آمریکا برای مداخله در سال ۲۰۱۴، این اقدام هم به نام «دموکراسی» انجام شده است.

به نظر می‌رسد «دموکراسی» مطروحه آمریکا عالی ترین هنجار بود طوری که دیگر هنجارهای بین المللی مانند استقلال و حاکمیت باید مقابل آن کوتاه می آمد. مثلا برای ورود به سوریه آمریکا شعار «دموکراسی» را مطرح کرد و بنابراین، به عقیده آمریکا، برای ورود به سوریه کسب اجازه از دولت این  کشور دیگر از اهمیت لازم برخورد نبود.

همه می‌دانند ورود ارتش آمریکا یک تعدی تمام عیار و نوعی تجاوز است که مورد تایید سیستم «دموکراتیک» داخلی آمریکا قرار گرفته است.

کنگره آمریکا به عنوان اصلی‌ترین پلتفرم «دموکراسی» آمریکا، در واقع هیچ تلاشی برای جلوگیری از جنگ‌افروزی ایالات متحده علیه دیگر کشورها نکرد. ظاهرا حق اعلام جنگ فقط در انحصار کنگره است اما رئیس جمهور فقط با اعلام زمان فوق العاده می‌تواند هر زمان که بخواهد، جنگ را بدون اخذ مجوز کنگره آغاز کند. در واقع طی ۲۰ سال گذشته، رؤسای جمهور آمریکا به این روال جنگ‌افروزی عادت و تکیه کرده‌اند و همه این جنگ‌افروزی‌ها بدون استثناء مورد حمایت کنگره و جامعه آمریکا قرار گرفته است.

لذا این سئوال برای ما مطرح شده است که این نوع «دموکراسی» که شاید در داخل آمریکا «دموکراسی» به شمار بیاید، برای دیگر کشورها شادی را به ارمغان می‌آورد یا فاجعه؟ اگر قرار باشد «دموکراسی» باعث جان باختن، تجاوز به حاکمیت و غارت منابع دیگر کشورها باشد، هدف دموکراسی باید چگونه تعبیر شود؟

«دموکراسی» آمریکا در دورن خود آن کشور شاید چیز زیبایی به شمار بیاید اما بدانیم که این سیستم دموکراتیک می‌تواند دولت و ارتش خود را به تجاوز به دیگر کشورها و غارت منابع آنها، تشویق کند. به عبارت دیگر شاید بتوانیم آن را همدستی برای تجاوز و غارت به نام «دموکراسی» توصیف کنیم.

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=15183

برچسب ها

نظر دهید:

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.