تاریخ : سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴ 17 شوال 1446 Tuesday, 15 April , 2025

آخرین اخبار

نشست صمیمانه مدیر عامل نفت و گاز مسجدسلیمان با مدیریت شرکت توزیع برق شهرستان پاکسازی منطقه گردشگری دوراهی لالی توسط پرسنل واحد فضای سبز و بهسازی شرکت بهره برداری و نفت و گاز مسجدسلیمان جانمایی و نصب سطل زباله و توزیع کیسه زباله توسط اداره فضای سبز و بهسازی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان در مناطق گردشگری شهرستان مسجدسلیمان اجرای طرح طبیعت پاک توسط اعضای انجمن همیاران محیط زیست و اداره محیط زیست مسجدسلیمان بارش برف و ترافیک سنگین در جاده های شمالی کشور/ ترافیک سنگین‌ ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران یارانه نقدی فروردین ماه تغییر کرد؟/ اعلام مبلغ یارانه نقدی در سال ۱۴۰۴ برگزاری نشست صمیمانه فرماندار شهرستان مسجدسلیمان با اصحاب رسانه تشریح عملکرد ۱۴۰۳ هیات شطرنج مسجدسلیمان نشست صمیمانه فرماندار مسجدسلیمان با روسای ستادهای دکتر پزشکیان کسب مدال های رنگارنگ توسط شاگردان مولایی در مسابقات تکواندو استان خوزستان بهسازی جاده ارتباطی مسجدسلیمان-ایذه مدیرعامل جدید شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان منصوب شد پایان پرافتخار مسابقات عملیاتی_تخصصی ورزشکاران آتش نشان استان خوزستان در اهواز دکتر حسین صفارفر به عنوان سرپرست شبکه‌ بهداشت و درمان شهرستان مسجدسلیمان منصوب شد درخشش تکواندوکاران نفت مسجدسلیمان در مسابقات قهرمانی جایزه بزرگ نوجوانان استان خوزستان حضور تیم تکواندو نفت مسجدسلیمان در مسابقات قهرمانی جایزه بزرگ نوجوانان استان خوزستان به میزبانی شهرستان کرخه افتخار آفرینی تیم ھای کاراتہ بانوان و اقایان در مسابقات قھرمانی کشور بانوی شاهنامه خوان مسجدسلیمانی به عنوان دبیر دومین جشنواره ملی استعدادهای صحنه منصوب شد از کارمند نخبه مسجدسلیمانی تجلیل بعمل آمد ارائه خدمات فوق تخصصی هماتولوژی و آنکولوژی در مسجدسلیمان

2

علی‌اکبر صالحی: توافق با عربستان اتفاقی نسبتاً به‌موقع برای خروج از بن بست بود؛ اگرچه تعلل شد

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 2 دقیقه
  • کد خبر : 15007
  • 20 اسفند 1401 - 16:26
علی‌اکبر صالحی: توافق با عربستان اتفاقی نسبتاً به‌موقع برای خروج از بن بست بود؛ اگرچه تعلل شد

وزیر اسبق خارجه و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ضمن استقبال از توافق ایران و عربستان برای عادی سازی روابط، این رویداد را امری «نسبتا به موقع» برای برون رفت از «بن بست سیاسی» عنوان کرد.

دکتر علی اکبر صالحی اظهار داشت: سه کشور عمده در غرب آسیا هستند که هر کدام به اعتبار ویژگی های خاص خود اعم از ژئو پلیتیک، سیستم حکمرانی و فرهنگ و مدنیت از اهمیت راهبردی و جایگاه ممتازی برخوردارند. یکی از آنها ایران،دیگری عربستان و سومی ترکیه می باشد.

 

وزیر اسبق خارجه افزود: بنده زمانی که توفیق خدمت در وزارت خارجه را یافتم اولین سخنم اشاره به اولویت بخشیدن به تنظیم و تقویت و تعمیق روابط با عربستان و ترکیه بود. زمینه های روابط با ترکیه جغرافیایی، قومی و فرهنگی است ‌و زمینه های روابط با سعودی اقتصادی و دینی است. اعتقاد دارم که هر گاه این سه کشور با هم در تعامل سازنده باشند نفعش در وهله اول به خودشان و در وهله دوم به منطقه می رسد.

 

معاون اسبق سازمان بین المللی «همکاری های اسلامی» ادامه داد: به عبارت دیگر تأمین امنیت و آرامش منطقه بر آمده از درون و بدون نیاز به برون سپاری خواهد بود،در غیر این صورت باید همواره شاهد دخالت های نابجای قدرت های بیرونی که صرفا به دنبال منافع خود می باشند بود.

 

صالحی ضمن استقبال از توافق ایران-سعودی گفت: توافق با عربستان را باید به فال نیک گرفت و امید است که طرفین به آن ملتزم بمانند. این یکی از اقدام های نسبتا به موقع برای برون رفت از بن بست سیاسی بود. البته نقدی که می توان وارد کرد این است که اولا یک مقدار در تحقق آن تعلل شد و ثانیا بدون واسطه هم می‌شد به نتیجه رسید و وام دار کسی نبود.

 

وی افزود: به هر حال امیدوارم از این به بعد شاهد یک تحول چشم گیر و گشایشی معنی دار در روابط بین المللی کشور عزیزمان ایران باشیم. نباید گذاشت که بدخواهان ایران عرصه بین المللی را بر ما تنگ کنند و نیات و امیال خودرا به سهولت پیش ببرند.

 

معاون پژوهشی و قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم خاطرنشان کرد: نباید کاری کرد که جای مظلوم و ظالم بخاطر تعلل در تعاملات بین المللی نزد افکار عمومی جهان جابجا شود. بنده به سهم خودم از دولت ‌سیزدهم  و شورای عالی امنیت ملی به عنوان یک هم وطن بخاطر این اقدام شایسته تشکر می کنم.

 

صالحی در پایان تاکید کرد: یقینا این رویه صحیح سیاسی در به سرانجام رساندن برجام نیز بی تأثیر نخواهد بود. تاکید می کنم که با هوشیاری و هوشمندی باید جلوی انسداد سیاسی را گرفت و در این برهه حساس توصیه می شود که تمامی جناح های سیاسی متحد و پشیتبان این حرکت سیاسی عقلانی و عقلایی باشند.

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=15007

نظر دهید:

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.