تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ 22 جماد أول 1446 Saturday, 23 November , 2024

آخرین اخبار

گروه های سیاسی و الیت ها اجازه دهند استاندار توانمندخوزستان با هدف توسعه استان ساختار مدیریتی را اصلاح نماید فرخ ناصری کریموند مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب شد تحلیلی بر یک رخداد و تجلیلی از یک شریفمرد امداد به قلم د.عماد هلالی حاج عباس عربی نماد برتر منزلت مردمی غلامرضا جلیلی نیا رئیس ستاد یاران دکتر پزشکیان در استان خوزستان: دولت نشان داد به خوزستان نگاه ویژه دارد انتخاب استاندار خوزستان و چالش های پیش رو مسابقات آمادگی جسمانی قهرمانی استان خوزستان و انتخابی دومین المپیاد کشوری در اهواز برگزار شد رویکردهای گزینش استاندار (پی آمدهای رویکرد قومی ) رویکردهای گزینش استاندار ( با تاکید بر رویکرد قومی ) «زهره عالی‌پور» سرپرست سازمان خصوصی‌سازی شد مسجدسلیمان میزبان مسابقات شطرنج سریع (رپید) خواهد بود آگهی استخدام شرکت پتروشیمی مارون لزوم نقش پذیری جوانان در جریان های اجتماعی، توسعه و نظام مدیریت جدید استان خوزستان آغاز پذیرش دانشجوی بدون کنکور در مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان سخنی چند با جناب اقای رئیس جمهور پزشکیان! سرپرست آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز: درخشش دانش آموزان آموزش وپرورش ناحیه ۴ اهواز، با کسب ۳۴ رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری آیا خوزستان نیازمند استاندار توسعه گراست ؟! سرباز کردن زخم کهنه کارکنان رسمی استخدامی سال ۱۳۹۲صنعت نفت حمید بورد، گزینه مطلوب کارکنان نفت و تصمیم گیر بزرگ برای انتخاب مدیران نفتی یک مدیر اجرایی خوزستانی، استاندار جدید خوزستان میشود؟؟ جنوبی های تکنوکرات، “هم نوا” با وزیر نفت

4

روسیه: آمریکا از ۳۰۰ تُن اورانیوم ضعیف شده در عراق استفاده کرد

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 2 دقیقه
  • کد خبر : 16237
  • 05 فروردین 1402 - 4:24
روسیه: آمریکا از ۳۰۰ تُن اورانیوم ضعیف شده در عراق استفاده کرد

فرمانده واحد دفاع زیستی، شیمیایی و پرتویی ارتش روسیه یادآوری کرد که آمریکا در جریان حمله به عراق، دستکم از ۳۰۰ تن اورانیوم ضعیف شده استفاده کرد.

 «ایگور کریلوف»، فرمانده واحد دفاع زیستی، شیمیایی و پرتویی ارتش روسیه امروز جمعه از جنایت آمریکا در جریان حمله به عراق در سال ۲۰۰۳ پرده برداشت.

شبکه خبری المیادین به نقل از کریلوف گزارش داد، آمریکا در جریان حمله به عراق، دستکم از ۳۰۰ تن اورانیوم ضعیف شده استفاده کرد.

وی در این زمینه ادامه داد: واشنگتن در آن زمان، برای حمله به اهدافی در شهرهای عراق از جمله العماره، بغداد، بصره، کربلا و الفلوجه، از اورانیوم به شکل گسترده استفاده می‌کرد.

این فرمانده ارشد روس افزود: به خاطر استفاده از این گلوله‌ها، وضعیت پرتویی در شهر الفلوجه بسیار بدتر از شهرهای هیروشیما و ناکازاکی بود. این شهر، چرنوبیل دوم نامیده می‌شود.

کریلوف خاطر نشان کرد: به گفته دولت عراق، در سال ۲۰۰۵، میانگین ابتلا به سرطان در این کشور به خاطر استفاده از گلوله‌های [حاوی] اورانیوم ضعیف شده از ۴۰ به ۱۶۰۰ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه بغداد به همین دلیل از آمریکا در سال ۲۰۲۲ شکایت کرد و خواستار پرداخت غرامت شد، تصریح کرد: گلوله‌های حاوی اورانیوم ضعیف شده به طور خاص، از سوی ناتو مورد استفاده قرار گرفت.

در توجیه استفاده از این سلاحهای کشنده، جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید  چهارشنبه هفته جاری مدعی شد که مهمات حاوی اورانیوم ضعیف شده سلاح های متعارف هستند و خطر رادیواکتیو ایجاد نمی کنند. 

کربی در نشست خبری مرتب خود به خبرنگاران گفت: «استفاده از این نوع مهمات بسیار رایج است و برای دهه‌هاست که مورد استفاده قرار گرفته است.» وی بدین ترتیب در مورد عرضه گلوله های دارای جزء هسته‌ای به اوکراین، که توسط طرف انگلیسی وعده آن داده شده، اظهار نظر کرد.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه  هم یادآور شد که ارسال مهمات دارای اورانیوم ضعیف شده توسط لندن به کی‌یف، گامی دیگر به سوی «توسعه جدی درگیری نظامی و افزایش عواقب آن» خواهد بود. او اشاره کرد که استفاده از چنین مهماتی توانایی اوکراین برای تولید مواد غذایی با کیفیت بالا و بدون آلودگی رادیو اکتیو را به شدت کاهش خواهد داد و عواقب خطرناک آن متوجه مردم اوکراین است. 

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=16237

نظر دهید:

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.