تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ 22 جماد أول 1446 Saturday, 23 November , 2024

آخرین اخبار

گروه های سیاسی و الیت ها اجازه دهند استاندار توانمندخوزستان با هدف توسعه استان ساختار مدیریتی را اصلاح نماید فرخ ناصری کریموند مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب شد تحلیلی بر یک رخداد و تجلیلی از یک شریفمرد امداد به قلم د.عماد هلالی حاج عباس عربی نماد برتر منزلت مردمی غلامرضا جلیلی نیا رئیس ستاد یاران دکتر پزشکیان در استان خوزستان: دولت نشان داد به خوزستان نگاه ویژه دارد انتخاب استاندار خوزستان و چالش های پیش رو مسابقات آمادگی جسمانی قهرمانی استان خوزستان و انتخابی دومین المپیاد کشوری در اهواز برگزار شد رویکردهای گزینش استاندار (پی آمدهای رویکرد قومی ) رویکردهای گزینش استاندار ( با تاکید بر رویکرد قومی ) «زهره عالی‌پور» سرپرست سازمان خصوصی‌سازی شد مسجدسلیمان میزبان مسابقات شطرنج سریع (رپید) خواهد بود آگهی استخدام شرکت پتروشیمی مارون لزوم نقش پذیری جوانان در جریان های اجتماعی، توسعه و نظام مدیریت جدید استان خوزستان آغاز پذیرش دانشجوی بدون کنکور در مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان سخنی چند با جناب اقای رئیس جمهور پزشکیان! سرپرست آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز: درخشش دانش آموزان آموزش وپرورش ناحیه ۴ اهواز، با کسب ۳۴ رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری آیا خوزستان نیازمند استاندار توسعه گراست ؟! سرباز کردن زخم کهنه کارکنان رسمی استخدامی سال ۱۳۹۲صنعت نفت حمید بورد، گزینه مطلوب کارکنان نفت و تصمیم گیر بزرگ برای انتخاب مدیران نفتی یک مدیر اجرایی خوزستانی، استاندار جدید خوزستان میشود؟؟ جنوبی های تکنوکرات، “هم نوا” با وزیر نفت

5

کرباسچی: اشکالاتی که موسوی بیان کرده بیانیه اش را زیرسوال می‌برد

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 2 دقیقه
  • کد خبر : 13527
  • 25 بهمن 1401 - 21:14
کرباسچی: اشکالاتی که موسوی بیان کرده بیانیه اش را زیرسوال می‌برد

کرباسچی تصریح می‌کند که بیانیه موسوی واجد اشکالاتی است که آن را از اساس زیر سوال می‌برد.

غلامحسین کرباسچی دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی که خود، قربانی جناح چپ این حزب شد و به‌ دست تیم حسین مرعشی(دبیرکل فعلی حزب کارگزاران) از حزب کنار زده شد، همواره منتقد رویکردهای رادیکالی در جبهه اصلاحات بوده است؛ به همین مناسبت، او همواره از سوی اصلاح‌طلبان تندرو به فرصت‌طلبی، قدرت‌مداری و سازش با ساختار قدرت متهم بوده است.

کرباسچی صریح می‌دارد که بیانیه موسوی واجد اشکالاتی است که آن را از اساس زیر سوال می‌برد. در ادامه مشروح گفت‌وگوی صبح نو با این کنشگر اصلاح‌طلب را از نظر خواهید گذراند.

نظرتان درباره عفو رهبر معظم انقلاب به، چیست؟

عفو کار خوبی است و اگر همه زندانیان را عفو کنند خوب است اما خب، حالا انگار ملاحظاتی دارند که برخی را عفو کردند که این هم خیلی خوب است.

این می‌تواند «آشتی ملی» مدنظر اصلاح‌طلبان باشد؟ و آنها چه گامی را باید برای تداوم این روند بردارند؟

این عفو می‌تواند مقدمه‌ای برای آشتی ملی باشد اما عمده کاری که باید رخ دهد این است که اتفاقات عملی در کشور بیفتد. مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور وجود دارد که اینها را باید با اقدامات عملی برطرف کرد که حال مردم بهتر شود.

شما به عنوان فردی که عضو جریان سیاسی اصلاحات هستید چه پیشنهادی برای تداوم این روند دارید و اصلاح‌طلبان باید چه کنند؟

الان که دیگر هر کسی خودش را جزء جریان اصلاحات می‌داند.

شما طرفدار نظر قبلی خاتمی «آشتی ملی» هستید یا بیانیه جدید موسوی «گذار مسالمت‌آمیز از جمهوری اسلامی»؟

مگر آقای موسوی گفته باید گذار از جمهوری اسلامی داشت؟

بله، بیانیه اخیر او درباره گذار است. برخی افراد داخلی مثل آقای شمس‌الواعظین هم بیانیه را امضا کرده‌اند.

من بیانیه را دیده‌ام اما خود آقای موسوی در بیانیه اشکالاتی را مطرح کرده که خودش بیانیه را زیر سوال می‌برد. اصلا سازوکار پیشنهاد معلوم نیست و معلوم نبود چه کسی می‌خواهد کار انجام دهد و بیانیه ایشان جدیتی که شما می‌گویید «گذار از جمهوری اسلامی» را ندارد و شاید نشود اسمش را این گذاشت. ابهامات این بیانیه خیلی از مسائل را زیر سوال می‌برد، این‌که مثلا ایشان به هر صورتی یک نظرات سیاسی داشته باشد و مبهم صحبت کند نتیجه این می‌شود که برداشت شما از بیانیه «گذار مسالمت‌آمیز از جمهوری اسلامی» می‌شود در حالی که برداشت افراد دیگر ممکن است این نباشد.

دویچه‌وله، بی‌بی‌سی و بسیاری از رسانه‌های خارجی هم همین تیتر درخواست موسوی برای «گذار مسالمت‌آمیز از جمهوری اسلامی» را کار کرده‌اند؟

آن‌ها تصور خودشان را دارند.

اما من بیانیه را خوانده‌ام، وقتی صحبت از رفراندوم و انتخاب نمایندگان جدید در انتخابات تازه، آزاد و… دارد نتیجه می‌شود همین گذار؟

خب چه کسی بیاید رفراندوم برگزار کند؟

چیزی در این بیانیه مطرح نشده است.

ببینید من می‌گویم آن جدیتی که فکر می‌کنید را ندارد. اما آن‌هایی که امضا کرده‌اند حداقل خوشان توضیح بدهند چه چیزی را امضا کرده‌اند.

با همه این تفاسیر نگفتید خودتان طرفدار آشتی هستید یا گذار؟

ببینید. تعبیرها زیاد است. آدم نباید با تعابیر، خودش را محصور کند. هر اسمی دوست دارید بگذارید، آشتی ملی یا حتی قهر ملی. کاشکی اصلا به جای آشتی ملی، قهر ملی باشد اما اوضاع اقتصادی و سیاسی کشور روال معقولی پیدا کند و مقداری از این حرف‌هایی که ما می‌زنیم جامه عمل بگیرد. ما متأسفانه با انبوهی از حرف‌ها و شعارها از طرف همه، چه حکومت و چه اصلاح‌طلب‌ها، اصول‌گراها، موافقین و مخالفین مواجهیم که هیچ‌کدام این حرف را عملی دنبال نمی‌کنند.

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=13527

نظر دهید:

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.