تاریخ : سه شنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۳ 18 جماد أول 1446 Tuesday, 19 November , 2024

آخرین اخبار

گروه های سیاسی و الیت ها اجازه دهند استاندار توانمندخوزستان با هدف توسعه استان ساختار مدیریتی را اصلاح نماید فرخ ناصری کریموند مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب شد تحلیلی بر یک رخداد و تجلیلی از یک شریفمرد امداد به قلم د.عماد هلالی حاج عباس عربی نماد برتر منزلت مردمی غلامرضا جلیلی نیا رئیس ستاد یاران دکتر پزشکیان در استان خوزستان: دولت نشان داد به خوزستان نگاه ویژه دارد انتخاب استاندار خوزستان و چالش های پیش رو مسابقات آمادگی جسمانی قهرمانی استان خوزستان و انتخابی دومین المپیاد کشوری در اهواز برگزار شد رویکردهای گزینش استاندار (پی آمدهای رویکرد قومی ) رویکردهای گزینش استاندار ( با تاکید بر رویکرد قومی ) «زهره عالی‌پور» سرپرست سازمان خصوصی‌سازی شد مسجدسلیمان میزبان مسابقات شطرنج سریع (رپید) خواهد بود آگهی استخدام شرکت پتروشیمی مارون لزوم نقش پذیری جوانان در جریان های اجتماعی، توسعه و نظام مدیریت جدید استان خوزستان آغاز پذیرش دانشجوی بدون کنکور در مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان سخنی چند با جناب اقای رئیس جمهور پزشکیان! سرپرست آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز: درخشش دانش آموزان آموزش وپرورش ناحیه ۴ اهواز، با کسب ۳۴ رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری آیا خوزستان نیازمند استاندار توسعه گراست ؟! سرباز کردن زخم کهنه کارکنان رسمی استخدامی سال ۱۳۹۲صنعت نفت حمید بورد، گزینه مطلوب کارکنان نفت و تصمیم گیر بزرگ برای انتخاب مدیران نفتی یک مدیر اجرایی خوزستانی، استاندار جدید خوزستان میشود؟؟ جنوبی های تکنوکرات، “هم نوا” با وزیر نفت

16
به قلم یونس رفیعی منجزی - کارشناس ارشد جامعه شناسی

پایان بزرگ مرد کوچک

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 2 دقیقه
  • کد خبر : 6182
  • 23 دی 1399 - 17:41
پایان بزرگ مرد کوچک

نابرابری اجتماعی به شرایطی اطلاق می شود که افراد یک جامعه از موقعیت های برابر در دستیابی به فرصت ها و امتیازهای اقتصادی، اجتماعی، رفاهی و آموزشی برخوردار نیستند.

دیدبان مسجدسلیمان : آنگاه که رضا کودک کار، گفت: آرزوندارم، چون وقتی برای آرزوی کردن ندارم؛ ژرفای نابرابری نامشروع اجتماعی در ایران را باید عمیق تر از آنچه می پنداشتیم، می دیدیم.

نابرابری اجتماعی به شرایطی اطلاق می شود که افراد یک جامعه از موقعیت های برابر در دستیابی به فرصت ها و امتیازهای اقتصادی، اجتماعی، رفاهی و آموزشی برخوردار نیستند. گروه های خاصی راه کوتاهی برای رسیدن به امتیازات و موفقیت ها دارند، اما برخی برای رسیدن به همان اهداف باید راه طولانی تر و تلاش مضاعفی صرف کنند و گاهی حتی به این اهداف نمیرسند. بقول مرد از دست رفته ما: وقت نمی‌کنند به آنها فکر کنند!!!!
این گسترش نابرابری های اجتماعی سبب میشود در جامعه مسائل اجتماعی دیگری نمایان شود که انسجام اجتماعی و اعتماد عمومی را هدف قرار میدهد.
درنتیجه نارضایتی های عمومی افزایش می یابد افراد محروم از امتیازات اجتماعی جامعه، نسبت به کسانی که در رفاه بیشتر هستند و هدف ها و امتیازات در جامعه برای آنها سهل الوصول تر است، بدبین می شوند و آنها را مسبب شرایط خود میپندارند، لذا جایگاه خود را شایسته نمی‌بینند و معترض به جایگاه دیگر عناصر تشکیل دهنده جامعه میشوند. این در تضاد قرار گرفتن رویارویی خطرناکی برای جامعه پدید خواهد آورد که جامعه دو قطبی دارا و ندار ماحصل آن است.
شکاف در روابط اجتماعی یکی دیگر از پیامد های نابرابری اجتماعی است. این مسئله زمانی روی می دهد که ارتباط و تعامل قشر مرفه جامعه با اقشار ضعیف تر کاهش می یابد یا بکلی قطع میگردد. این جداسازی اجتماعی سبب ایجاد نوعی بدبینی می شود که هرگروه نسبت به آن یکی داشته و حس خصومت و دشمن پنداری پیدا میکنند.
نابرابری اجتماعی “رضا” ی برنامه ماه عسل، آنجایی دردناک تر میشود که آرزوی های برباد رفته بزرگ مرد کوچک در رسانه ای بعنوان چالش اجتماعی مطرح می شود که در تبلیغات بازرگانی اش با دنیای واقعی رضا فرسنگ ها فاصله وجود دارد.
در سریال هایش، خانواده ایرانی با خانواده حقیقی در متن جامعه، متفاوت است و اخبار منتشر شده اش از رفاه و عدالت اجتماعی، با واقعیت موجود در ایران بسیار فاصله دارد!!!
آری، “رضا” آن کودک کار حالا در میان ما نیست اما “رضا” های زیادی در جامعه ما هستند که رضایتی از وضع خود ندارند. اما آیا عدم رضایت آنها در لابی های مجلس یا نطق های دولتی جایی دارد؟
آیا قانونگذاران یا دولتمردان ما در خیابان ها و کوچه و بازار ایران شاهد “رضاهای” ایرانی هستند؟؟و پای درد دل های آنها نشسته اند؟
و براستی نقش سازمانها و نهادهای مسئول مانند شهرداری، بهزیستی، آموزش وپرورش و سایر دستگاههای اجرایی برای ساماندهی کودکان کار چیست و چرا صدایی و اظهار تاسفی نمادین هم از آنان بگوش نمی رسد؟
دسترسی به این یادداشت در وبگاه رسمی حزب جمهوریت ایران اسلامی : https://hjie.ir/?p=487
لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=6182

نظر دهید:

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.