تاریخ : چهارشنبه, ۳۰ آبان , ۱۴۰۳ 19 جماد أول 1446 Wednesday, 20 November , 2024

آخرین اخبار

گروه های سیاسی و الیت ها اجازه دهند استاندار توانمندخوزستان با هدف توسعه استان ساختار مدیریتی را اصلاح نماید فرخ ناصری کریموند مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب شد تحلیلی بر یک رخداد و تجلیلی از یک شریفمرد امداد به قلم د.عماد هلالی حاج عباس عربی نماد برتر منزلت مردمی غلامرضا جلیلی نیا رئیس ستاد یاران دکتر پزشکیان در استان خوزستان: دولت نشان داد به خوزستان نگاه ویژه دارد انتخاب استاندار خوزستان و چالش های پیش رو مسابقات آمادگی جسمانی قهرمانی استان خوزستان و انتخابی دومین المپیاد کشوری در اهواز برگزار شد رویکردهای گزینش استاندار (پی آمدهای رویکرد قومی ) رویکردهای گزینش استاندار ( با تاکید بر رویکرد قومی ) «زهره عالی‌پور» سرپرست سازمان خصوصی‌سازی شد مسجدسلیمان میزبان مسابقات شطرنج سریع (رپید) خواهد بود آگهی استخدام شرکت پتروشیمی مارون لزوم نقش پذیری جوانان در جریان های اجتماعی، توسعه و نظام مدیریت جدید استان خوزستان آغاز پذیرش دانشجوی بدون کنکور در مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان سخنی چند با جناب اقای رئیس جمهور پزشکیان! سرپرست آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز: درخشش دانش آموزان آموزش وپرورش ناحیه ۴ اهواز، با کسب ۳۴ رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری آیا خوزستان نیازمند استاندار توسعه گراست ؟! سرباز کردن زخم کهنه کارکنان رسمی استخدامی سال ۱۳۹۲صنعت نفت حمید بورد، گزینه مطلوب کارکنان نفت و تصمیم گیر بزرگ برای انتخاب مدیران نفتی یک مدیر اجرایی خوزستانی، استاندار جدید خوزستان میشود؟؟ جنوبی های تکنوکرات، “هم نوا” با وزیر نفت

11
به قلم مدیر مسئول پایگاه خبری دیدبان پرس

سخنی با لیدرهای انتخاباتی و هواداران کاندیداهای مجلس دوازدهم

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 3 دقیقه
  • کد خبر : 17173
  • 08 شهریور 1402 - 20:31
سخنی با لیدرهای انتخاباتی و هواداران کاندیداهای مجلس دوازدهم
لیدرهای انتخاباتی و طرفداران کاندیداها هر از گاهی با شاخ و شانه کشیدن در فضای مجازی بیشتر از جلب نظر و همسو سازی جریانات، دافعه ایجاد می‌کنند

دیدبان پرس: محسن زمان پور؛ با ترفند دولت سیزدهم و استفاده از بازی پیش ثبت‌نام، تب و تاب انتخابات خصوصا در شهرهایی که بافت قومیتی دارند به شدت بالا گرفت و فضای قالب گروهها در پلتفرم‌های فضای مجازی به سمت و سوی انتخابات پایان سال سوق داده شد.

علیرغم مطالبات وسیع مردمی سال گذشته در سطح کشور، در حالیکه به نظر می‌رسید گرد رخوت و سستی بر این انتخابات نقش خواهد بست، فروردین امسال اما با انتشار و گمانه زنی در خصوص لیست کاندیداها در کانالها و پایگاه‌های خبری و ایجاد هلدینگ های انتخاباتی رسانه ای، بر طبل این رویداد بیش از پیش نواخته شد که این خود موید تمایلات مُلَون‌گونه ما ایرانیان است.

بهر روی با ایجاد بسترهای رقابتی، تنور انتخابات می‌رود تا گرمای خود را کسب کرده و از آتش آن نانی پخته شود برای تناول و رسیدن برخی به کرسی بهارستان!

در هر صورت این هم برگی از تاریخ ماست و این انتخاب می‌تواند به نمایشی برای جهانیان بدل گردد تا اوضاع چهار سال آتی مملکت ما بر آن منوال رقم بخورد.

اما در حوزه محروم مسجدسلیمان چه می‌گذرد و در این دوره چه کسانی نسبت به بقیه شناخته‌شده ترند؟

تفکر جدید صولت احمدی

جوانی و سواد آکادمیک بهنام بهزادی

جذابیت و تمکن مازیار جهان‌بخشی

کاریزمای اسماعیل جلیلی

گفتمان مطالبه گری محمد حاجی‌پور

شور و اشتیاق وحید زمانی حموله

مردم داری و تجربه علی عسگر ظاهری

ایده های قابل توجه میلاد کاظمی

افتادگی و دانش لزیم علیپور

میراث خانوادگی بهرام فروتن

استیلا و شانس علیرضا ورناصری.

و قریب به ۱۴۰ نفر دیگر با حال و هوا و خصوصیات و طرفداران مخصوص به خودشان 

ناگفته پیداست که همه کاندیداها جذابیت‌های خاص خود را دارند و البته طرفدارانی پر شر و شور

تا قرعه این بازی به نام که بیفتد و کدام کاندیدا از فیلتر شورای نگهبان عبور کند و چه سبد رایی داشته باشد!!!

اینها همه مشمول گذر زمانند و پیش‌بینی و پیش‌گویی محلی از اعراب ندارد.

آنچه بر جای می‌ماند همچنان محرومیت و فقر است که از در و دیوار شهرهای این حوزه بالا می‌رود. در یک مقایسه‌ی سرانگشتی شرایط ما با شهرهای همجوار هم زمین تا آسمان فرق دارد و ناگفته پیداست که در این چهل وچهار سال برخلاف سایر شهرهای استان خوزستان نه تنها درجا زده‌ایم؛ بلکه عقب گرد هم کرده‌ایم.

از اینرو بهتر دیدم که خود و لیدرهای انتخاباتی و هواداران پرشور کاندیداها را خاضعانه به چند توصیه برادرانه فرا خوانم، به امید اینکه مقبول افتد:

۱.این ایام با تمام فراز و نشیب ها و تجارب تلخ و شیرین به اتمام میرسد. پس به گونه ای رفتار نماییم که پس از موسم انتخابات بتوانیم سربلند در میان خلق زندگی کنیم.

۲.تجربه نشان داده پس از هر انتخابی غالبا گزینه پیروز در ابتدا از اطرافیان خود بریده و با اغیار نشسته و سپس مقهور همراهان اولیه خود گشته است. بنابراین پیشنهادات و وعده های هر کاندیدا را به مثابه «در باغ سبز بهشت» در نظر نگیریم.

۳.مراعات حال رقیبان و رعایت احوال هواداران آنان بر انصاف و اخلاق دلالت دارد. پس کسی را نیازاریم و به یکدیگر اهانت نکنیم.

۴.بزرگنمایی و تقدس آفرینی از جمله آسیب هابی است که در بحبوحه انتخابات رخنمون می‌شود و پرهیز از آن کمک شایانی به درک صحیح شرایط و انتخاب فرد اصلح می‌کند.

۵.برخی طرفداران و لیدرهای انتخاباتی با بیانی تند و قهرآمیز با سایرین وارد گفتگو می‌شوند و ادبیات فاخری در کلامشان نیست. دود این گفتار ابتدا در چشم خودشان و سپس کاندیدای مورد حمایتشان می‌رود. پرهیز از آن نتیجه مطلوب تری به همراه خواهد داشت.

۶.تخریب جبهه حریف و سایر رقبا و اتهامات واهی و خلاف واقعیت از دیگر آسیب های این کارزار است. دوری از این امر و بیان توانایی‌های کاندیدای مورد نظر خود، همراه با بیان برنامه های مدون از دیگر راههای جلوگیری از بروز این اقدام ناصواب است.

در هر حال کمتر از ۱۸۵ روز به پایان این رقابت باقیمانده و این ایام میتواند در اذهان و افکار مردم، افرادی بسازد که یا به نیکی از ایشان یاد کنند و یا تجربه تلخی از خود به یادگار بگذارند.

توانگری نه به مالست پیش اهل کمال

که مال تا لب گورست و بعد از آن اعمال

من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم

تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

 «سعدی»

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=17173

نظر دهید:

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.