تاریخ : سه شنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۳ 19 ربيع ثاني 1446 Tuesday, 22 October , 2024

آخرین اخبار

غلامرضا جلیلی نیا رئیس ستاد یاران دکتر پزشکیان در استان خوزستان: دولت نشان داد به خوزستان نگاه ویژه دارد انتخاب استاندار خوزستان و چالش های پیش رو مسابقات آمادگی جسمانی قهرمانی استان خوزستان و انتخابی دومین المپیاد کشوری در اهواز برگزار شد رویکردهای گزینش استاندار (پی آمدهای رویکرد قومی ) رویکردهای گزینش استاندار ( با تاکید بر رویکرد قومی ) «زهره عالی‌پور» سرپرست سازمان خصوصی‌سازی شد مسجدسلیمان میزبان مسابقات شطرنج سریع (رپید) خواهد بود آگهی استخدام شرکت پتروشیمی مارون لزوم نقش پذیری جوانان در جریان های اجتماعی، توسعه و نظام مدیریت جدید استان خوزستان آغاز پذیرش دانشجوی بدون کنکور در مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان سخنی چند با جناب اقای رئیس جمهور پزشکیان! سرپرست آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز: درخشش دانش آموزان آموزش وپرورش ناحیه ۴ اهواز، با کسب ۳۴ رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری آیا خوزستان نیازمند استاندار توسعه گراست ؟! سرباز کردن زخم کهنه کارکنان رسمی استخدامی سال ۱۳۹۲صنعت نفت حمید بورد، گزینه مطلوب کارکنان نفت و تصمیم گیر بزرگ برای انتخاب مدیران نفتی یک مدیر اجرایی خوزستانی، استاندار جدید خوزستان میشود؟؟ جنوبی های تکنوکرات، “هم نوا” با وزیر نفت به مردم مسجدسلیمان و اهواز و … درود می‌فرستم، می‌کوشم نهایت همدلی با همسایگان نفت جامه عمل بپوشد اعلام حمایت جمعی از کارکنان شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان از مهندس پاک نژاد به عنوان وزیر نفت پاک‌نژاد دل در گرو توسعه سرزمین نفت دارد/ او را خوزستانی ترین گزینه برای وزارت نفت میدانم

1

داستان تمسخر آمیز بالن جاسوسی؛ وقتی سیاستمداران آمریکایی شرمنده شدند

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 2 دقیقه
  • کد خبر : 13511
  • 25 بهمن 1401 - 15:12
داستان تمسخر آمیز بالن جاسوسی؛ وقتی سیاستمداران آمریکایی شرمنده شدند

اخیراً طی یک بازه زمانی کمتر از ۱۰ روز، نیروی هوایی آمریکا چهار بار با موشک، بالن جاسوسی و پرونده‌های ناشناس را سرنگون کرده است. اولین مورد در ۴ فوریه رخ داد که در آن، جنگنده ارتش آمریکا یک بالن غیرنظامی چینی را ساقط کرد. موارد دوم تا چهارم به طور پیوسته در بازه زمانی دهم تا دوازدهم فوریه رخ داد که به ادعای آمریکا، در این سه روز متوالی پرنده‌های ناشناس سرنگون شدند.

بدیهی است به جز مورد اول، سه مورد دیگر فوق ربطی به چین ندارند. چرا که اگر چنین بود سیاستمداران آمریکایی از آن سوءاستفاده تبلیغاتی می‌کردند چون نشان دادن موضع قوی خود در برابر چین می‌تواند امتیازات سیاسی زیادی برای آنها به همراه داشته باشد.

با این حال، ایالات متحده ناگهان متوجه شد در یک وضعیت بسیار خجالت‌آور قرار گرفته است.

این به گفتگوی «متیو لی» خبرنگار کهنه کار خبرگزاری «آسوشیتدپرس» و «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی بر می‌گردد.

پس از حادثه بالن چینی بر فراز امریکا، آمریکا به هیاهوها پیرامون این حادثه ادامه داده و ادعا کرد که این یک بالن جاسوسی چینی است و چین نیز در ۴۰ کشور جهان چنین بالن‌های جاسوسی دارد. متیو لی اما سوال تأمل‌برانگیزی پرسید که اگر آمریکا چین و این ۴۰ کشور را رصد نمی‌کرد، از کجا متوجه شد که چین این کشورها را زیر نظر دارد؟ ند پرایس پاسخ روشنی به آن نداد.

تنها دو احتمال وجود دارد: یک؛ آمریکا علیه چین و این کشورها جاسوسی می‌کند. دو؛ اینکه آمریکا می‌گوید چین در ۴۰ کشور جهان جاسوسی می‌کند، یک دروغ است.

خود آمریکایی‌ها نیز احساس می کنند که این یک بازی تمسخرآمیز است. بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی آمریکا دولت این کشور را به دلیل ایجاد هیاهو پیرامون این حادثه مورد تمسخر قرار دادند.

به عنوان مثال، برخی گفتند که سرنشینان بالن این روزها از استفاده از بالن می‌ترسند چون احتمالا هدف حمله موشک نیروی هوایی آمریکا قرار می‌گیرد؛ ایلان ماسک ثروتمندترین مرد جهان هم به شوخی گفت که این بالن «دوست فرازمینی» اوست که باعث شد سخنگوی کاخ سفید سریعا «بحث بیگانه‌های فرازمینی» را تکذیب کند.

بدیهی است خود آمریکایی‌ها به «بحث بالن جاسوسی چین» اعتقاد چندانی ندارند. البته سوال دیگری هم مطرح می‌شود: اگر بالن‌های بر فراز آمریکا متعلق به خود ایالات متحده باشد، آیا آمریکا باز هم به حملات موشکی به این اهداف ادامه خواهد داد؟

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=13511

برچسب ها

نظر دهید:

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.