تاریخ : چهارشنبه, ۳۰ آبان , ۱۴۰۳ 19 جماد أول 1446 Wednesday, 20 November , 2024

آخرین اخبار

گروه های سیاسی و الیت ها اجازه دهند استاندار توانمندخوزستان با هدف توسعه استان ساختار مدیریتی را اصلاح نماید فرخ ناصری کریموند مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب شد تحلیلی بر یک رخداد و تجلیلی از یک شریفمرد امداد به قلم د.عماد هلالی حاج عباس عربی نماد برتر منزلت مردمی غلامرضا جلیلی نیا رئیس ستاد یاران دکتر پزشکیان در استان خوزستان: دولت نشان داد به خوزستان نگاه ویژه دارد انتخاب استاندار خوزستان و چالش های پیش رو مسابقات آمادگی جسمانی قهرمانی استان خوزستان و انتخابی دومین المپیاد کشوری در اهواز برگزار شد رویکردهای گزینش استاندار (پی آمدهای رویکرد قومی ) رویکردهای گزینش استاندار ( با تاکید بر رویکرد قومی ) «زهره عالی‌پور» سرپرست سازمان خصوصی‌سازی شد مسجدسلیمان میزبان مسابقات شطرنج سریع (رپید) خواهد بود آگهی استخدام شرکت پتروشیمی مارون لزوم نقش پذیری جوانان در جریان های اجتماعی، توسعه و نظام مدیریت جدید استان خوزستان آغاز پذیرش دانشجوی بدون کنکور در مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان سخنی چند با جناب اقای رئیس جمهور پزشکیان! سرپرست آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز: درخشش دانش آموزان آموزش وپرورش ناحیه ۴ اهواز، با کسب ۳۴ رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری آیا خوزستان نیازمند استاندار توسعه گراست ؟! سرباز کردن زخم کهنه کارکنان رسمی استخدامی سال ۱۳۹۲صنعت نفت حمید بورد، گزینه مطلوب کارکنان نفت و تصمیم گیر بزرگ برای انتخاب مدیران نفتی یک مدیر اجرایی خوزستانی، استاندار جدید خوزستان میشود؟؟ جنوبی های تکنوکرات، “هم نوا” با وزیر نفت

10

بیماری‌هایی که پس از شیوع ویروس کرونا افراد را تهدید می‌کند

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 2 دقیقه
  • کد خبر : 1878
  • 14 اردیبهشت 1399 - 16:13
بیماری‌هایی که پس از شیوع ویروس کرونا افراد را تهدید می‌کند

داشتن استرس در شرایط بحران امری طبیعی است. اما اگر این استرس و اضطراب به موقع درمان نشود، عملکرد فرد را کاهش می‌دهد و برای او مشکلات حاد روانی ایجاد می‌کند…

دیدبان مسجدسلیمان : عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا و ابتلا به این بیماری، می‌تواند پس از پایان یافتن این دوره افراد را دچار مشکل کند. عوارضی مانند افسردگی، اضطراب و استرس، خشکی و کهیر پوست بر اثر شستشوی بسیار و وسواس از جمله آسیب‌ها و بیماری‌هایی است که حتی پس از پایان یافتن شیوع کرونا گریبانگیر افراد می‌شود. طب ایرانی توصیه‌هایی برای درمان این بیماری‌ها ارائه کرده است که توجه به آن‌ها می‌تواند به بهبود سریع‌تر افراد کمک کند.
افسردگی
ابتلا به بیماری کووید ۱۹، از دست دادن عزیزان و صدمه‌های اقتصادی مواردی هستند که می‌توانند فرد را دچار افسردگی کنند. طب ایرانی برای درمان افسردگی، مصرف شربت جلاب (مخلوط سه چهارم لیوان آب، سه قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق مربا خوری عسل یا شکر و اندکی زعفران) و دمنوش بادرنجبویه یا اسطوخودوس یا ترکیب هردو (روزی دو کیسه) را توصیه می‌کند.

اگر افسردگی به سرعت درمان نشود و شدت پیدا کند، ممکن است اثرات درازمدتی برای فرد ایجاد کند؛ بنابراین به سلامت روان خود توجه داشته باشید.
اضطراب و استرس
داشتن استرس در شرایط بحران امری طبیعی است. اما اگر این استرس و اضطراب به موقع درمان نشود، عملکرد فرد را کاهش می‌دهد و برای او مشکلات حاد روانی ایجاد می‌کند.

طب ایرانی برای کاهش استرس، مصرف دمنوش بادرنجبویه یا اسطوخودوس یا ترکیب این دو (روزی دو کیسه) و همچنین بوییدن اسانس لیمو هر ۴ ساعت را توصیه می‌کند.

خشکی، خارش و کهیر پوست
با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه برای ابتلا به ویروس کرونا، شست و شوی مداوم دست هاست، ممکن است برخی بر اثر این شست و شوی مداوم دچار آسیب‌های پوستی از جمله خشکی و کهیر شوند. مالیدن روغن بادام شیرین روی قسمت‌های خشک شده پوست (روزی سه بار)، مصرف سوپ جو یا ماء الشعیر طبی (آب حاصل از پختن جو) هر ۶ ساعت یک فنجان و خودداری از مصرف مواد غذایی با طبع خشک مانند عدس، بادمجان، شکلات، قارچ و ادویه جات، از توصیه‌های درمانی برای خشکی پوست در طب ایرانی است.


وسواس
وسواس‌های فکری و افراط در رعایت نکات بهداشتی و شست و شو، می‌تواند زندگی افراد را مختل کند. طب ایرانی برای درمان این بیماری مصرف یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز نیم کوب (نیم ساعت قبل از خواب) و دمنوش گل گاو زبان (سه بار در روز) را توصیه می‌کند. از آن جایی که تخم گشنیز نیم کوب باعث افت قند و فشار خون نیز می‌شود، بیمارانی که قند و فشار خون پایینی دارند باید با احتیاط آن را مصرف کنند.

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=1878
  • منبع : خبر روز
  • دیدگاه‌ها برای بیماری‌هایی که پس از شیوع ویروس کرونا افراد را تهدید می‌کند بسته هستند

نظر دهید:

دیدگاهها بسته است.