به قلم : عادل فتاح پور
بخش دوم :
فردای سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مرحله نهایی انتخابات شکل گرفت . تبلیغات مجاز نامزد ها شروع شد .
علاوه بر دو ضلع نماینده فعلی و نامزد سنتی اش که در دوره گذشته شکست خورده بود آرا خاکستری و آرا خاموش چهار شهرستان به دنبال انتخاب سومی بودند که جواز عبور از فیلتر شورای نگهبان را به دست نیاورده بود یا به دنبال اجماع گزینه های تایید صلاحیت شده خصوصا از منطقه جغرافیایی لالی بودند .
اما در عمل نه تایید صلاحیت انجام شد و نه اجماعی و یک رقابت دو گزینه ای بین نماینده فعلی و رقیب دیرینه اش شکل گرفت . مردمی که در دوره قبل به آن یکی نه گفته بودند این دوره به دیگری یک نه بزرگ تر گفتند و در عمل گرایش بیشتری بر سر لجاجت به کاندید رقیب نشان دادند . حتی برخی احزاب سیاسی در مسجد سلیمان و هفتکل علیرغم تضاد گرایشات فکری دست به یک انتحار سیاسی زدند و از کاندید طیف مخالف خود حمایت کردند .
نماینده قبلی که با شعار خرد جمعی و با اندیشه مخالفت با سهم خواهی طایفه ای میتوانست طلیعه دار یک حرکت اجتماعی جدید با اجماع اندیشه ها باشد ، با عملکرد ضعیف خود خط بطلانی کشید بر تفکری که چهار سال پیش همراهیش کرده بودند .
فرآیند انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به ایستگاه آخر رسید اما پسا انتخابات تازه در اول راه است و عملکرد نماینده منتخب در چهار سال آینده ترسیم کننده این مسیر !!!
آیا نماینده منتخب ، تبدیل به یک نماینده تک دوره ای دیگر خواهد شد یا در چهار سال آینده فرصتی می یابد برای تکمیل پیگیری ها و خدماتش در چهار شهرستان ؟ و بسیاری اما و اگر ها که در یاد داشتی دیگر با عنوان پسا انتخابات با هم مرور خواهیم کرد .