تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ 23 جماد أول 1446 Sunday, 24 November , 2024

آخرین اخبار

گروه های سیاسی و الیت ها اجازه دهند استاندار توانمندخوزستان با هدف توسعه استان ساختار مدیریتی را اصلاح نماید فرخ ناصری کریموند مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب شد تحلیلی بر یک رخداد و تجلیلی از یک شریفمرد امداد به قلم د.عماد هلالی حاج عباس عربی نماد برتر منزلت مردمی غلامرضا جلیلی نیا رئیس ستاد یاران دکتر پزشکیان در استان خوزستان: دولت نشان داد به خوزستان نگاه ویژه دارد انتخاب استاندار خوزستان و چالش های پیش رو مسابقات آمادگی جسمانی قهرمانی استان خوزستان و انتخابی دومین المپیاد کشوری در اهواز برگزار شد رویکردهای گزینش استاندار (پی آمدهای رویکرد قومی ) رویکردهای گزینش استاندار ( با تاکید بر رویکرد قومی ) «زهره عالی‌پور» سرپرست سازمان خصوصی‌سازی شد مسجدسلیمان میزبان مسابقات شطرنج سریع (رپید) خواهد بود آگهی استخدام شرکت پتروشیمی مارون لزوم نقش پذیری جوانان در جریان های اجتماعی، توسعه و نظام مدیریت جدید استان خوزستان آغاز پذیرش دانشجوی بدون کنکور در مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان سخنی چند با جناب اقای رئیس جمهور پزشکیان! سرپرست آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز: درخشش دانش آموزان آموزش وپرورش ناحیه ۴ اهواز، با کسب ۳۴ رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری آیا خوزستان نیازمند استاندار توسعه گراست ؟! سرباز کردن زخم کهنه کارکنان رسمی استخدامی سال ۱۳۹۲صنعت نفت حمید بورد، گزینه مطلوب کارکنان نفت و تصمیم گیر بزرگ برای انتخاب مدیران نفتی یک مدیر اجرایی خوزستانی، استاندار جدید خوزستان میشود؟؟ جنوبی های تکنوکرات، “هم نوا” با وزیر نفت

7

احتمال برگزاری نشست چهارجانبه ایران، روسیه، ترکیه و سوریه

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 2 دقیقه
  • کد خبر : 14245
  • 04 اسفند 1401 - 11:19
احتمال برگزاری نشست چهارجانبه ایران، روسیه، ترکیه و سوریه

معاون وزیر امورخارجه روسیه از احتمال برگزاری نشست چهار جانبه تهران، مسکو، دمشق و آنکارا در سطح وزیران امورخارجه خبر داد.

میخائیل بوگدانوف، معاون وزیر امورخارجه روسیه امروز (پنج‌شنبه) در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک خاطر نشان کرد که احتمال برگزاری یک نشست چهار جانبه میان وزیران امورخارجه ایران، روسیه، ترکیه و سوریه در آینده نزدیک وجود دارد و مسکو در حال کار روی ایجاد توافقات احتمالی میان آنکارا و دمشق و بهبود اوضاع در خاورمیانه است.

بوگدانوف افزود: ایران نیز تمایل خود را برای پیوستن به روند مذاکرات اعلام کرده است. نحوه برگزاری نشست چهارجانبه در سطح وزرای امورخارجه با حضور ایران در حال بررسی است. همه ما یک هدف مشترک برای حل و فصل اوضاع پیرامون سوریه و ثبات در منطقه خاورمیانه داریم.

وی همچنین گفت: قرار بود در تماس‌های فعلی میان نیروهای امنیتی و دیپلمات‌ها شرایطی برای مذاکرات سوریه و ترکیه فراهم شود که ممکن است زمینه را برای توافق‌های احتمالی آماده کند.

به گزارش اسپوتنیک، جنگ سوریه از سال ۲۰۱۱ تاکنون ادامه داشته است و نیروهای بشار اسد، رئیس جمهور این کشور با گروه های مختلف شورشی مسلح مبارزه می کنند. همچنین از سال ۲۰۱۶، نیروهای مسلح ترکیه عملیات هوایی و زمینی را در سوریه علیه حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) که خواهان ایجاد خودمختاری کردها در ترکیه است، انجام داده‌اند.

دمشق بارها حضور نیروهای ترکیه در مرز سوریه را غیرقانونی خوانده و از آنکارا خواسته است که نیروهای خود را خارج کند.

در سال ۲۰۱۷، روسیه، ترکیه و ایران یک گروه میانجی برای حل و فصل تنش‌ها در سوریه در آستانه راه اندازی کردند. در ژانویه ۲۰۱۸، شهر سوچی روسیه میزبان کنگره گفت‌وگوهای ملی سوریه بود که اولین تلاش از زمان آغاز درگیری برای جمع آوری مجموعه‌ای فراگیر از نیروهای سیاسی سوریه به شمار می‌آمد. نتیجه اصلی مذاکرات کنگره تصمیم به ایجاد کمیته قانون اساسی بود که در ژنو فعالیت می‌کند و وظیفه اصلی آن تهیه پیش‌نویس قانون اساسی در سوریه است.

در دسامبر ۲۰۲۲، وزرای دفاع روسیه، سوریه و ترکیه مذاکراتی سه جانبه در مسکو برگزار کردند تا راه‌های حل بحران سوریه را بررسی کنند. این مذاکرات اولین دیدار رسمی میان روسای دفاع ترکیه و سوریه در ۱۱ سال گذشته بود. در همان ماه، آنکارا پیشنهاد داد وزرای خارجه ترکیه، سوریه و روسیه در فوریه ۲۰۲۳ نشستی را احتمالاً در کشور ثالث برگزار کنند.

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=14245

نظر دهید:

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.