تاریخ : سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴ 17 شوال 1446 Tuesday, 15 April , 2025

آخرین اخبار

نشست صمیمانه مدیر عامل نفت و گاز مسجدسلیمان با مدیریت شرکت توزیع برق شهرستان پاکسازی منطقه گردشگری دوراهی لالی توسط پرسنل واحد فضای سبز و بهسازی شرکت بهره برداری و نفت و گاز مسجدسلیمان جانمایی و نصب سطل زباله و توزیع کیسه زباله توسط اداره فضای سبز و بهسازی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان در مناطق گردشگری شهرستان مسجدسلیمان اجرای طرح طبیعت پاک توسط اعضای انجمن همیاران محیط زیست و اداره محیط زیست مسجدسلیمان بارش برف و ترافیک سنگین در جاده های شمالی کشور/ ترافیک سنگین‌ ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران یارانه نقدی فروردین ماه تغییر کرد؟/ اعلام مبلغ یارانه نقدی در سال ۱۴۰۴ برگزاری نشست صمیمانه فرماندار شهرستان مسجدسلیمان با اصحاب رسانه تشریح عملکرد ۱۴۰۳ هیات شطرنج مسجدسلیمان نشست صمیمانه فرماندار مسجدسلیمان با روسای ستادهای دکتر پزشکیان کسب مدال های رنگارنگ توسط شاگردان مولایی در مسابقات تکواندو استان خوزستان بهسازی جاده ارتباطی مسجدسلیمان-ایذه مدیرعامل جدید شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان منصوب شد پایان پرافتخار مسابقات عملیاتی_تخصصی ورزشکاران آتش نشان استان خوزستان در اهواز دکتر حسین صفارفر به عنوان سرپرست شبکه‌ بهداشت و درمان شهرستان مسجدسلیمان منصوب شد درخشش تکواندوکاران نفت مسجدسلیمان در مسابقات قهرمانی جایزه بزرگ نوجوانان استان خوزستان حضور تیم تکواندو نفت مسجدسلیمان در مسابقات قهرمانی جایزه بزرگ نوجوانان استان خوزستان به میزبانی شهرستان کرخه افتخار آفرینی تیم ھای کاراتہ بانوان و اقایان در مسابقات قھرمانی کشور بانوی شاهنامه خوان مسجدسلیمانی به عنوان دبیر دومین جشنواره ملی استعدادهای صحنه منصوب شد از کارمند نخبه مسجدسلیمانی تجلیل بعمل آمد ارائه خدمات فوق تخصصی هماتولوژی و آنکولوژی در مسجدسلیمان

14

کرونا، چالشی برای آموزش و پرورش

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 2 دقیقه
  • کد خبر : 1325
  • 28 فروردین 1399 - 0:06
کرونا، چالشی برای آموزش و پرورش

به قلم: یونس رفیعی منجزی – کارشناس ارشد جامعه شناسی با شیوع ویروس کرونا-کوید۱۹در جهان، یکی از مراکزی که در معرض خطر انتشار هرچه بیشتر این ویروس به علت تراکم جمعیتی قرار گرفت؛ مراکز آموزشی بودند. تراکم بالای دانش آموزان، پرسنل آموزشی و کثرت مراجعه کنندگان سبب شد که دولت برای مصون ماندن از خطر […]

به قلم: یونس رفیعی منجزی – کارشناس ارشد جامعه شناسی

با شیوع ویروس کرونا-کوید۱۹در جهان، یکی از مراکزی که در معرض خطر انتشار هرچه بیشتر این ویروس به علت تراکم جمعیتی قرار گرفت؛ مراکز آموزشی بودند. تراکم بالای دانش آموزان، پرسنل آموزشی و کثرت مراجعه کنندگان سبب شد که دولت برای مصون ماندن از خطر ابتلا، تصمیم به تعطیلی این مراکز بگیرد.

یکی از خصوصیات رفتاری ویروس کرونا سرعت انتقال و ابتلای این ویروس است. لذا برنامه های آموزش رسمی در اکثر نقاط درگیر با این ویروس، تعطیل شدند. اما اهمیت آموزش و ادامه روند آموزش بر همگان آشکار و مبرهن است.

دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا برای مصونیت بخشی از جامعه ی درگیر، تصمیم به تعطیلی این مراکز گرفته که این دوری از تحصیل و آموزش سبب نگرانی و دغدغه اولیاء و صاحبنظران آموزش و پرورش شده است! آموزش و پرورش از طریق شبکه آموزش رسانه ملی و پس از آن شبکه شاد (شبکه آموزش دانش آموزی) را در بستر پیام رسان های داخلی، پیشنهاد نمود. این روش با #شعار آموزش ادامه دارد، سبب شد که آموزش و پرورش از طریق رسانه به شکل رسمی وارد این چرخه ی شود، اما با ادامه تعطیلی به علت شیوع کرونا در کارآمدی این شیوه ها نقد های بسیاری پدیدار شد.

نقد های به آموزش از طریق رسانه ملی و شبکه شاد: یکی از انتقادات، زیرساخت اینترنت کشور است. باید بررسی کرد که زیرساخت اینترنت کشور برای آموزش ۱۴ میلیون دانش‌آموز پاسخگو هست یا خیر؟ به هر حال پارامترهای مختلفی در این حوزه نقش دارند. ترافیک اینترنت باعث میشود سرویس‌دهی ضعیف شود،یا بررسی این مسئله که در مناطقی که دسترسی به اینترنت ندارند، چگونه از نعمت شبکه شاد استفاده نمایند؟ انتقاد بعدی که از تاکید بر استفاده از این سیستم وارد می شود این است که آیا تمامی دانش آموزان ایرانی دسترسی به گوشی هوشمند برای استفاده از این برنامه آموزشی را دارند؟ یا فرضا خانواده ای که دو دانش آموز دارد از آنجا که باید نوبتی از تلفن همراه اولیا استفاده کنند، دچار مشکل شده‌اند. موضوع دیگر این است که در آموزش، ارتباط بصری مدرسین و دانش آموزان بسیار مهم است و در آموزش مجازی متاسفانه این ارتباط چشمی وجود ندارد و معلم نمی‌داند که دانش آموزان بر ارائه مطالب و مفاهیم تمرکز دارند یا خیر، طرح درس را متوجه شده یا نه، یا اینکه دانش‌آموز تمرینات را خودش در منزل انجام داده یا با کمک دیگران؟ در واقع متولیان آموزش نمیتوانند ارزشیابی مناسبی از فرایند تدریس داشته باشند.این انتقادات گوشه ای از معایب و محدودیت های شبکه شاد است که می طلبد برنامه ریزان و صاحبنظران آموزش و پرورش در خصوص شعار آموزش ادامه دارد بررسی های بیشتری داشته باشند.

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=1325

نظر دهید:

  1. اقای منجزی عزیز به ایرادات بالا قیمت سرسام اور اینترنت را هم اضافه کنید???

  2. خیلی کامل و دقیق بود .ممنون از آقای رفیع منجزی.

  3. کاش درد همه ی آدما کرونا بود،کاش انسان ها کمی به خودشون و رفتارشون توجه میکردند و انسانیت

  4. کاش بیشتر انسان ها نگران انسانیتشون بودن،تا یک ویروس ساختگی

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.