تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ 21 جماد ثاني 1446 Sunday, 22 December , 2024

آخرین اخبار

بازگشت شکست ناپذیرترین مربی فوتبال ایران/ محرومیت ابراهیم اشکش تعلیق شد زلزله در دامن میراث صنعتی و فرهنگی مسجدسلیمان درخواست فوری ستادهای مردمی، امید، شورای راهبردی و ستاد معین مردمی و مرکزی دکتر پزشکیان در شهرستان مسجدسلیمان از استاندار محترم خوزستان گروه های سیاسی و الیت ها اجازه دهند استاندار توانمندخوزستان با هدف توسعه استان ساختار مدیریتی را اصلاح نماید فرخ ناصری کریموند مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب شد تحلیلی بر یک رخداد و تجلیلی از یک شریفمرد امداد به قلم د.عماد هلالی حاج عباس عربی نماد برتر منزلت مردمی غلامرضا جلیلی نیا رئیس ستاد یاران دکتر پزشکیان در استان خوزستان: دولت نشان داد به خوزستان نگاه ویژه دارد انتخاب استاندار خوزستان و چالش های پیش رو مسابقات آمادگی جسمانی قهرمانی استان خوزستان و انتخابی دومین المپیاد کشوری در اهواز برگزار شد رویکردهای گزینش استاندار (پی آمدهای رویکرد قومی ) رویکردهای گزینش استاندار ( با تاکید بر رویکرد قومی ) «زهره عالی‌پور» سرپرست سازمان خصوصی‌سازی شد مسجدسلیمان میزبان مسابقات شطرنج سریع (رپید) خواهد بود آگهی استخدام شرکت پتروشیمی مارون لزوم نقش پذیری جوانان در جریان های اجتماعی، توسعه و نظام مدیریت جدید استان خوزستان آغاز پذیرش دانشجوی بدون کنکور در مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان سخنی چند با جناب اقای رئیس جمهور پزشکیان! سرپرست آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز: درخشش دانش آموزان آموزش وپرورش ناحیه ۴ اهواز، با کسب ۳۴ رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری آیا خوزستان نیازمند استاندار توسعه گراست ؟! سرباز کردن زخم کهنه کارکنان رسمی استخدامی سال ۱۳۹۲صنعت نفت

19
مسجدسلیمان همچنان تشنه

مدیریت آبفا مسجدسلیمان، اصلاح یا تغییر؟

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 2 دقیقه
  • کد خبر : 3919
  • 06 مرداد 1399 - 9:02
مدیریت آبفا مسجدسلیمان، اصلاح یا تغییر؟

دیدبان مسجدسلیمان : اخیرا کلیپی در فضای مجازی منتشر گردید که هموطنی مسجدسلیمانی شیر آب را باز میکند و در عین ناباوری آب جوش از شیر روانه میشود و حرارت و بخار از آن متصاعد میگردد. این در حالی است که سدهای متعدد، ۴ شهرستان مسجدسلیمان، لالی،اندیکا و هفتکل را احاطه کرده و حق این […]

دیدبان مسجدسلیمان : اخیرا کلیپی در فضای مجازی منتشر گردید که هموطنی مسجدسلیمانی شیر آب را باز میکند و در عین ناباوری آب جوش از شیر روانه میشود و حرارت و بخار از آن متصاعد میگردد.

این در حالی است که سدهای متعدد، ۴ شهرستان مسجدسلیمان، لالی،اندیکا و هفتکل را احاطه کرده و حق این شهرهای حاشیه رود پرآب کارون نیست که اینگونه مردمانش در رنج و عذاب و بی آبی باشند.

چند سال پیش امام جمعه شهرستان در برنامه سراسری تلویزیون بهمراه فرماندار اسبق حاضر شده و این موضوع را یادآوری نمود که : “ما از دعوت کردن مهمانان معذوریم” . آب جوش درون خطوط لوله آب منازل و آب گداخته درون مخازن، جزء شرمسازی و سرافکندگی چیزی برای ساکنین خانه ندارد.

اینجا شهر فراموش شده ی مسجدسلیمان، مردم اگر در هوای گرم و شرجی به هوای استحمام وارد خانه شوند پوست تنشان میسوزد تا آبی بر بدن خود بریزند.

بانوان در خانه چندان شرایط مساعد شست‌وشوی را نداشته و دائما باید هُرم گرمای آب را بر پوست دستان خود تحمل نمایند.

از همه این مصائب که بگذریم مصیبت بیخیالی مسئولین و فشلی آنها دردآورتر است.

متولی آب و فاضلاب شهرستان در ۴ سال گذشته درحالیکه باید بدنبال تامین آب شرب و ۲۴ ساعته منازل باشد، بیشتر سعی در تبلیغات و نصب بنرها داشته و عملا هیچکدام از نمایشها در بیلبوردها به سرانجام نرسیده است.

عدم توجه به خواست‌های عمومی و بی تفاوتی نسبت به افزایش حق آبه شهرستان، عدم تعامل مناسب با شرکت انتقال آب و عدم برنامه‌ریزی صحیح در توزیع آب موجود، از متولی آبفا در مسجدسلیمان، یک مدیر ناکارآمد ساخته و انتخاب عجیب مدیر برتر در شهرستان در سال ۹۸ را بیشتر به جوک شبیه میسازد!

انتظاری که از مدیریت آبفا شهرستان میرود این است که اولا با دقت دغدغه های مردم و ولی نعمتان خویش را بشنود و در رفع حوائج ایشان کوشا باشد.

ثانیا یک روابط عمومی قوی و مردمی جهت پاسخگویی به شکایات مهیا ساخته و از بار نارضایتی مردم بکاهد.

ثالثا در تعامل با نماینده و فرماندار و مدیریت سدهای اطراف، حق آبه مصرفی شهرستان افزایش دهد.

رابعا با تشکیل کارگروه نسبت به ترویج فرهنگ صحیح مصرف آب، خصوصا در فصلهای گرم سال، اقدام نماید.

راهی که برخی مدیران از سنوات گذشته درپیش گرفته اند بیشتر به ترکستان میرود. ترجیحا به مردم برگردند و برای ماندگاری نامشان تا میتوانند خدمت کنند که این میزها اگر ماندنی بود به ایشان نمیرسید.

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=3919

نظر دهید:

  1. ای آقا کدام مصرف و اصراف آب…مگر میشود با روزی دوساعت آب اصراف کرد ..تازه نکته ای میگویم طنز نیست..حتما متوجه عمق ماجرا میشوید..کنتور مارا پیمانکار نصب میکند وناظری تایید میکند..خوبه بعد از نه ماه که قبض پرداخت کرده ایم مامور یکهو خبرمان میکند که کنتور برعکس سوارشده و باید ۵۰ هزارتومان پرداخت کنید تا کنتوری جدید نصب کنند..هرچه رفتم وآمدم و گفتم مقصر که من نبوده ام ما فقط باید کم مصرف کنیم وپلمب کنتور دست نخورد این چه ربط به ما دارد ….عوض کردیم و پول دادیم ..ولی باز بعداز چند ماه آب از سر روی کنتور بالازد ..اینبار مامور آمدوگفت ۴۰۰ هزارتومان باید بحساب سازمان بریزید بیایند کنتور عوض کنند این جنسش خوب نیست ..هرچه گفتم من که نخریدم خودتان آورده ونصب کرده اید تازه متوجه شدم من تنها نبوده ام و این بلا سر خیلی ها آمده آخر سر هم برایمان زده کنتور خراب و فیکسی حساب میکنند ..سه نعر دو کارمند وکه من بیشتر ماهها خانه نیستم و پسری که ۱۷ سال دارد و خانومم که فرهنگیست و دو منبع ۱۰۰۰ لیتری که درماه شاید سه یا چهار بار پرشوند به نظرتان مصرف آب ما چقدراست واین داستان را فرض کنید پیرزنی تنها هم داشته و هردفعه …خب سوال این است چرا هیچکسی نظارتی ندارد که احوال مردم را بشنود .شما گفته اید ولی نعمت اند مردم اما در اصل مردم منبع درآمد سازمانها ونهادهای دولتی شده اند که هر کدام به نحوی گوش آنها را میبرد فقط نوعش فرق دارد .تشکر

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.